ΦΩΤΟΣΩΛΗΝΕΣ
Σε Στέγες Οικίας (Επικλινής/Κεραμίδια)

ΦΩΤΟΣΩΛΗΝΕΣ
Σε Στέγες Οικίας (Επίπεδες/Μπετόν)

Φωτοσωλήνες - ΣΧΟΛΕΙΟ

Φωτοσωλήνες - ΚΥΠΡΟΣ

Φωτοσωλήνες - Check Valve Industry EVDOS SA

Βιοκλιματικός Σχεδιασμός

Σε Βιομηχανίες 1

Σε Βιομηχανίες 2

Φωτοσωλήνες

Φωτοσωλήνες

Φωτοσωλήνες

Φωτοσωλήνες

Φωτοσωλήνες


Photo ΕΡΓΩΝ / ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

Σε 60 κτίρια της αλυσίδας TESCO στην Ευρώπη  εγκαταστάθηκαν Φωτοσωλήνες βιομηχανικού τύπου LW 600 & LW 800


Η TESCO, μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές αλυσίδες στην Ευρώπη έδειξε έμπρακτα το ενδιαφέρον της στα τα νέα καινοτόμα και πρωτοποριακά συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας, φυσικού φωτισμού, με σκοπό έως το 2020,την εγκατάσταση τέτοιων συστημάτων και τη μείωση του αποκαλούμενου carbon trace κατά 50% στις εγκαταστάσεις της. Έτσι προχώρησε και εγκατέστησε αρχικά σε κύριους αλλά και βοηθητικούς χώρους 61 καταστημάτων, συστήματα φυσικού φωτισμού Φωτοσωλήνες της Lightway®.

Η εγκατάσταση κράτησε  συνολικά 6 μήνες και χρησιμοποιήθηκαν 760 πλήρη σετ ηλιοσωλήνων - φωτοσωλήνων, κυρίως βιομηχανικού τύπου LW 800. Τα αποτελέσματα εμφανώς εκπληκτικά, ικανοποίησαν τους ανθρώπους της TESCO προβαίνοντας άμεσα σε ειδική ενημερωτική καμπάνια για την πράσινη ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων τους και το σεβασμό στο περιβάλλον.

Τα συστήματα φυσικού φωτισμού ηλιοσωλήνες – φωτοσωλήνες, που χρησιμοποιεί και εγκαθιστά η  Solarlight® - Lightway®, είναι πλέον παγκοσμίως από τα πιο πρακτικά και δημοφιλή συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας αλλά και ποιοτικής αναβάθμισης φωτισμού των χώρων.

Η συνολική παγκόσμια ετήσια παραγωγή ηλιοσωλήνων – φωτοσωλήνων ήδη ξεπέρασε τα 1.000.000 τεμάχια!

 

 

 

 

 

 

Αρχική  |  Προϊόντα & Υπηρεσίες  |  Εταιρεία  |  Νέα  |  Photo Gallery  |  Επικοινωνία
© 2010 SolarLight           Powered bySoftways S.A.